LEHDISTÖTIEDOTE 2019

20.3.2019

 

LEHDISTÖTIEDOTE 2019

 

PARIKKALAN ELÄKKEENSAAJIEN syyskokous valitsi vuoden 2019 toimihenkilöiksi kuusi varsinaista ja kaksi varajäsentä. Puheenjohtajana jatkaa Pertti Pitkänen, hallitukseen valittiin Erkki Paakkunainen, Raimo Pasanen, Eine Happonen, Maija Silventoinen, Marja Huotari ja Pentti Nukarinen ja varalle Anneli Paakkunainen ja Kerttu Friman - Nummila.

Järjestäytymiskokous valitsi varapuheenjohtajaksi Erkki Paakkunaisen ja sihteeriksi ja taloudenhoitajaksi Raimo Pasasen. Jäsenasioita hoitavat Raimo Pasanen ja Pertti Pitkänen, ja opintosihteeriksi valittiin Pentti Nukarinen. Kaksi entistä jaostoa jatkaa, emäntäjaosto Maija Silventoisen ja kalastusjaosto Erkki Paakkunaisen johdossa.

Kevättalven kerhot kokoontuvat Käskynkän ruokalassa parittoman viikon torstaisin kello 13-15.30.Tarkempi aikataulusuunnitelma löytyy kotisivuilta.

Virkistystoiminta eri muodoissaan kuuluu ohjelmaan kalastuksen, retkeilyn ja teatteritoiminnan lisäksi, ja yhdistys tekee myös yhteistyötä Simpeleen, Punkaharjun ja Kiteen eläkkeensaajien kanssa. Kevättalven aktiiviseen toimintaa kutsutaan mukaan entiset ja uudet jäsenet. Parikkalan Eläkkeensaajat ry:n toiminta keskittyy vanhusten hyvinvoinnin edistämiseen ja edunvalvonnan toteuttamiseen alue -piiri ja valtakunnan tasolla.

Hallitus